Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κοντά στη μεγαλύτερη εξαγορά της ιστορίας του λέγεται πως είναι το Netflix

*
Αναφορές του Bloomberg μιλούν για την επικείμενη μεγαλύτερη εξαγορά του Netflix στην ιστορία της πλατφόρμας streaming. Σχεδόν τρία χρόνια μετά τη σύναψη της συμφωνίας μεταξύ Netflix και The Roald Dahl Story Company για τη δημιουργία ενός animated universe που θα βασίζεται στα έργα του συγγραφέα (Roald Dahl), γίνεται λόγος για την εξαγορά των ίδιων των έργων. Φυσικά και δεν αναφέρεται το πόσο θα κοστίσει την εταιρεία η αγορά έργων όπως Willy Wonka, the BFG και Matilda, όμως το 2018 το The Hollywood Reporter επικαλέστηκε πηγές που ισχυρίστηκαν πως το licensing 16 τίτλων από τον κατάλογο της The Roald Dahl Story Company κόστισε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Εφόσον η εν λόγω εξαγορά προχωρήσει, το Bloomberg σημειώνει πως θα μπορούσε να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Tudum fan event του Netflix, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου. Στην περίπτωση δηλαδή που ισχύουν τα παραπάνω, μάλλον δεν είμαστε πολύ μακριά από την επίσημη επιβεβαίωσή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*